Zodiile si calatoriile

Tuturor ne plac călătoriile, nu-i așa?  Însă, în funcție de zodia în care ne-am născut, fiecare avem  stilul, preferințele și nevoile noastre. Îți planifici minuțios călătoria cu săptămâni înainte sau lași totul pe ultima clipă, căutând suspans și tărâmuri necunoscute? Preferi destinațiile sigure și confortabile, sau te incită ideea unei călătorii în locuri mai putin convenționale? Cu ajutorul unui om frumos și pasionat de ce e scris în stele, Cristina Andreea Dinca, am găsit chiar și destinația recomandată pentru tine, în funcție de zodia căreia ii aparții. 🙂  Să vedem ce spun astrele:

Zodia în care suntem ne oferă multe informații despre cum ne facem vacanțele, la modul general, însă contează foarte mult și harta fiecărei persoane în parte, ea conturează dorințele fiecărui individ. Doar dintr-o hartă personală putem afla exact cum / când decide, plănuiește și alege o persoană să facă o călătorie. Însă la nivel general există tipare în care se încadrează nativii în funcție de zodia căreia îi aparțin. Unii se decid greu să plece pe când alții sunt călători înnăscuți, cel mai bine se simt explorând. zodiile
Iată cum călătoresc zodiile:

Berbecul are nevoie de un concediu activ în care să domine activitățile sportive și prin care să descopere locuri noi. Adoră călătoriile îndrăznețe, care să-l provoace, să poată descoperi ceea ce nimeni nu a mai văzut și auzit. Plin de energie poate hoinari zile întregi fără a se plânge, cautând în permanentă aventura. Este greu să ții pasul cu un Berbec lucru ce îl poate determină pe acesta să călătorească singur, se enervează dacă nu poți să faci fata energiei lui inepuizabile. Orice destinație care promite aventura e binevenita pentru Berbec. Destinație recomandată : Brazilia (Rio de Janeiro)

Taurul nu este cel mai dornic de a pleca de acasă, iar atunci când o face, nu se depărtează prea mult, de cele mai multe ori. Preferă vacantele pe care le plănuiește în detaliu, cu luni bune înainte, tocmai pentru a se asigura ca totul va fi perfect. Vrea vacante luxoase care să îi asigure tot confortul, hoteluri dintre cele mai cunoscute, mâncare și băuturi rafinate. Alege destinații montane sau preferă să descopere orașele europene. Bagajul îl face cu mult înainte de plecare. Destinație recomandată : Emiratele Arabe Unite ( Dubai)

Gemeni – Înainte de a decide încotro să meargă se informează foarte bine, pleacă la drum cu bagajul plin de hărți și ghiduri turistice, are energie să se plimbe foarte mult, nu are stare într-un singur loc. Vrea să viziteze mult și să descopere cât mai multe, să învețe lucruri noi și  să-și facă prieteni pretutindeni. Nativul acestei zodii își face prieteni oriunde merge, nu este niciodată singur tocmai de aceea preferă vacantele în grup. Preferă călătoriile scurte, city-break-urile din orașele mari ale lumii. Pot practica cu succes meseria de ghid turistic. Destinație recomandată: Italia (Roma)

 
Pentru Rac nu contează destinația cât contează cu cine merge în vacanță. Vrea să-și petreacă concediul cu familia și prietenii. Este evident că preferă marea sau locurile în aproprierea apelor. Ii place să călătorească în țară și să descopere tradițiile strămoșilor. Posibil să-l întâlnim prin țară sau străinătate într-o rulotă dotată cu toate cele necesare pentru el și familie, să se simtă acasă, deși e în deplasare. Destinație recomandată: Spania (Tenerife)

 

 Leului ii  place sa strălucească în fiecare zi, astfel și în vacanță e musai să fie la patru ace. Cheltuie mult în vacanțe pentru că ii place să se răsfețe, să se simtă ca un rege. Alege destinații scumpe cu care să se laude mai târziu muritorilor de rând. Nu călătorește singur, își dorește parteneri de drum persoane energice care să-l însoțească în tot felul de aventuri, cărora să le placă petrecerile, pentru că ce vacanta este aceea fără o petrecere până dimineața…?. Optează pentru orașe aglomerate și plaje exclusiviste. Destinație recomandată: Franța (Coasta de Azur)

Fecioară – Fiind perfecționist, nativul Fecioarei organizează totul din timp: itinerariul, bugetul, pentru că vrea să prindă cele mai bune oferte; bagajul este terminat cu câteva zile înainte de plecare. Posibil să aibă o listă cu tot ce trebuie să viziteze urmând strict programul pe care l-a făcut de acasă. Nu îi place să cheltuie banii aiurea, nu face mofturi și este genul de turist îndrăgostit de natură, astfel alegând  vacanțe cât mai aproape de aceasta. Destinație recomandată: Austria (Salzburg)

Balanță – Pentru acest nativ vacanțele perfecte sunt alături de partener sau prieteni, alege destinațiile culturale, deoarece iubește arta sub toate formele ei. De cele mai multe ori nu ii este suficient un bagaj, aici ma refer de cală, de mană nici nu se pune problema! Pentru că are nevoie de cel putin trei ținute pe zi, plus cosmetice, plus bijuterii și alte chestii inutile dar fără de care nu se poate, mai ales în vacanță. Vacanțele Balanțelor sunt scumpe, aleg cele mai elegante și sofisticate destinații, care bineînțeles, costă. Destinație recomandată: Franța ( Paris)

 
Scorpionul este secretos și nu dezvăluie prea ușor încotro se îndreaptă, preferă călătoriile în care să experimenteze lucruri noi și să descopere locuri încărcate de mister. Nu îl  deranjează să călătorească singur chiar și până la capătul lumii, se adaptează ușor oricărei situații și se întoarce cu plăcere în locurile care îl cuceresc. Își încarcă bateriile vizitând castele, temple sau făcând safari. Destinație recomandată: Egipt

 
Sagetator – Explorator înnăscut, nu poate sta prea mult într-un loc, ii place să descopere culturi și oameni, are nevoie de o călătorie care să-l îmbogățească spiritual. Este foarte activ și preferă excursiile lungi, de cele mai multe ori în locuri foarte îndepărtate de țara natală. În drumețiile lui preferă să stea cu localnicii, să descopere tradițiile acestora, specialitățile culinare ale zonei, să traiască pentru o scurtă vreme ca și cum ar fi de-al casei. În general, pleacă singur la drum, însă nu va duce lipsă de distracție deoarece este foarte sociabil, plin de energie și cu chef de aventură. Destinație recomandată: Kenya

 

Capricornul  călătorește mult, chiar dacă uneori și în interes de serviciu; este genul care combină utilul cu plăcutul. Se organizează din timp și alege destinații de top, are răbdarea necesară să vâneze cele mai bune oferte pentru a ajunge în locuri extravagante dar la prețuri mai putin piperate. Chiar dacă își permite, nu este genul care să arunce cu banii, mai ales dacă poate beneficia de oferte/reduceri/promoții. Nu se aventurează în destinații periculoase sau despre care nu știe mare lucru, preferă să viziteze orașe, stațiuni montane sau să se relaxeze în resorturi de lux. Este amuzant, știe să se distreze și să conducă grupul atunci când merge însoțit. Destinație recomandată : Mexic (Cancún)

 
Vărsător – Mereu cu gândul departe, ii place să călătorească alături de prieteni, foarte rar singur. Fiind guvernat de Uranus, planeta imprevizibilului, niciodată nu se știe de unde mai răsare o plecare sau cum se modifică locația, durata excursiei sau chiar grupul cu care plănuise să călătorească. Chiar dacă apar situații neprevazute, acestea nu stau în calea lui, nu are nevoie să se organizeze cu luni de zile înainte, își face planul pe loc. Ofertele last-minute sunt potrivite acestor nativi, aleg vacanțe în locuri exotice, unde să poată practica sporturi extreme. Destinație recomandată: Zanzibar

 
Pești – Romantici și visători, aleg să-și petreacă vacanțele în compania partenerului. Lasă planificarea excursiei în seama celorlalți și bineînțeles că preferă destinațiile în preajma apelor. Fie că merg la ocean, mare sau lângă un lac, sunt atrași de locații de vis, unde să poată fugi de realitate, să evadeze. În călătoriile lor iau parte la tot felul de activități artistice, descoperindu-și noi talente. Nu sunt adepții calculelor, planificarea bugetului nu este punctul lor forte. Aleg croazierele, plimbările cu barca, plajele cu peisaje de poveste. Destinație recomandată: Mauritius

Eu m-am regăsit perfect în comportamentul voyager al aventurosului berbec, iar destinația recomandată mă cheamă către ea de multa vreme! De asemenea, îmi place mult stilul de călătorie al Segetătorului și pot confirma, că am norocul să îl am ca partener de călătorie adesea, făcând împreună o echipa pe cinste! Clar acum, cei care au decis să adopte călătoriile ca mod de viață au ieșit din tipare, însă, sunt curioasă, voi ce zodii sunteți și cum vă place să călătoriți?

15 gânduri despre „Zodiile si calatoriile”

  1. Oook, și eu sunt o Leoaică rebelă, dar nu aș opta pentru Franța. În rest, e adevărat: să merg în vacanță și să lenevesc e ca și cum m-ai pune la colț, pedepsită. :)) Când am citit fraza cu muritorii de rând, am râs o grămadă, căci folosesc des această expresie la mine pe blog.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Te aprob, doar sunt Berbec! Da prefer sa plec oriunde si cam cu asta ma ocup, deci inclusiv intr-un loc exotic! Nu-mi displace deloc! Doar ca pentru mine vacanta nu ineamna a sta doar la plaja, chiar si intr-un loc exotic! Sigur e ceva aventuros de facut si acolo:)))

      Apreciază

  2. La taur e aproape adevărat. Să știi că eu sunt foarte dornică să plec și să vizitez cât mai mult, dar mereu caut și confort unde plec. Să fie măcar o piscină și saună în hotelul ales, pentru a mă putea relaxa seara, după o zi lungă de vizite.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Sunt un geamăn 100% și de abea aștept vara să plec oriunde 😀 Confirm că este adevărat. Deși îmi plac foarte mult ieșirile spontane, fără prea multe pregătiri, imediat dau un search să aflu toate locurile ce trebuie vizitate, să știu tot 😀

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu